Üdvözöljük a bajizoli.com weboldalon! Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi szerzői jogi szöveget és felhasználási feltételeket, mielőtt böngészni kezdene a weboldalon.

  1. Szerzői Jogok: A weboldalon található minden tartalom, beleértve a szövegeket, képeket, grafikákat, logókat, hangokat és videókat, Baji Zoltán EV vagy azon harmadik felek szellemi tulajdonát képezi, és a szerzői jogvédelem alatt áll. A tartalom bármilyen formában történő másolása, terjesztése vagy reprodukálása a jogtulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos.
  2. Felhasználási Feltételek: A weboldal használata során Ön elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket. Tilos a weboldal olyan módon történő használata, amely sérti a helyi, országos vagy nemzetközi törvényeket és rendeleteket.
  3. Felelősség Korlátozása: Baji Zoltán EV nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely a weboldal használatából ered. A weboldalon található információk kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem helyettesítik a szakértői tanácsadást.
  4. Harmadik Felek Weboldalai: A weboldal hivatkozhat harmadik felek weboldalaira, amelyek nem állnak Baji Zoltán EV ellenőrzése alatt. A harmadik felek weboldalainak használata saját felelősségére történik.
  5. Módosítások: Baji Zoltán EV fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy frissítse ezeket a szerzői jogi szabályzatokat. Az ilyen módosítások azonnal hatályba lépnek a weboldalon történő közzétételük napján.

Ha kérdése vagy észrevétele van a szerzői jogi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a [info@bajizoli.com] e-mail címen.